In deze categorie staan de huisregels van Barfplaats. Je kunt er verder vragen, problemen of suggesties over het forum melden.

Moderators: Lizzy, Charlie Angel

Barfplaats
Gesponsord bericht

Error van TomBorders

Berichtdoor Barfplaats

Door Lizzy
#3229843
Hoi Jeff,

Tom krijgt deze error:
TomsBorders schreef:Hoi Lizzy,

Als ik naar de hoofdpagina navigeer dan krijg ik steeds deze pagina:
Afbeelding
Misschien wist je het al, maar dan weet je het nu nog een keer.

Groeten van Tom
Door Jeff
#3230057
Ik zie die pagina niet en de server draait niet op Fedora dus ik denk dat je naar de verkeerde server zit te kijken. Ik weet alleen waarom je dat heb. Je kan proberen je browser cache op te schonen of je route opnieuw op te starten of je PC te scannen op virussen.
Door TomsBorders
#3230144
ja ik heb de cache gisteren geleegd en een andere route naar de webpagina gestart en daarna alles weer gereset en nu is het weer normaal maar kreeg de melding op 2 wifi netwerken op 2 pc's en alleen als ik naar de startpagina van de website navigeerde, niet als ik naar een sub pagina navigeerde oid. beetje vreemd
Door Admin
#3230745
src_esther schreef:Ik weet wel waardoor de error verschijnt, er zit namelijk geen wildcard/catch-all op het domeinnaam.
Dus als je naar http://barfplaats.nl/ gaat, dan krijg je die error.
Ga je naar http://www.barfplaats.nl/, dan gaat het goed.

Groet, Esther
Krijg jij die error als je naar http://barfplaats.nl/ gaat? Want het staat wel ingesteld maar dan moet er iets anders aan de hand zijn als meerdere mensen dat zien.
Door src_esther
#3230773
Admin schreef:Krijg jij die error als je naar http://barfplaats.nl/ gaat? Want het staat wel ingesteld maar dan moet er iets anders aan de hand zijn als meerdere mensen dat zien.
Ik heb het gezien op verschillende (apple) devices (macbook, ipad, mac mini) en vanaf verschillende locaties. Nou rommel ik nog weleens op het macbook en de mac mini met dns en de /etc/hosts, maar niet op de ipad en al helemaal niet met betrekking tot barfplaats.nl
Overigens doet bijvoorbeeld een subdomein meegeven helemaal niets check.

Oja, als ik barfplaats.nl type in de location-bar, gaat het prima, want de browser plakt er 'www.' voor, maar als ik http://barfplaats.nl invoer, zie ik die error.

Groet, Esther
Door Admin
#3230810
src_esther schreef:Ik heb het gezien op verschillende (apple) devices (macbook, ipad, mac mini) en vanaf verschillende locaties. Nou rommel ik nog weleens op het macbook en de mac mini met dns en de /etc/hosts, maar niet op de ipad en al helemaal niet met betrekking tot barfplaats.nl
Overigens doet bijvoorbeeld een subdomein meegeven helemaal niets check.

Oja, als ik barfplaats.nl type in de location-bar, gaat het prima, want de browser plakt er 'www.' voor, maar als ik http://barfplaats.nl invoer, zie ik die error.

Groet, Esther
Het klopt dat andere subdomeinen niet werken want wildcard dns wordt afgeraden. Het domein met en zonder www verwijzen allebei naar het ip adres van de server. Vreemd dat je daar een foutmelding krijgt. Ik ga dat even uitzoeken.
Door src_esther
#3230874
Admin schreef:Het klopt dat andere subdomeinen niet werken want wildcard dns wordt afgeraden. Het domein met en zonder www verwijzen allebei naar het ip adres van de server. Vreemd dat je daar een foutmelding krijgt. Ik ga dat even uitzoeken.
Pingen naar zowel barfplaats.nl als de www. levert het ipadres 141.138.196.167 op.
Vreemd, want dan denk ik aan een webserver configuratie probleem, maar dan zou iedereen er 'last' van moeten hebben. :???:

Op mijn macbook heb ik alle browsers (firefox, safari en google chrome) getest, die doen allemaal hetzelfde. Ook curl resulteert in zelfde Fedora test pagina. Aan de internet provider kant sluit ik eigenlijk uit, omdat ik het op meerdere locaties heb gezien en dat verschillende providers zijn.

Groet, Esther
Barfplaats
Gesponsord bericht

Re: Error van TomBorders

Berichtdoor Barfplaats

Barfplaats wordt gesponsord door