Jacoba schreef:Even dit onderwerp weer naar boven gooien:Ik vin het toch lastig.... Visolie moet geconserveerd worden. Dat kan niet anders, anders worden de vetten ranzig. En dat is ook schadelijk. Als je dan geen rozemarijn extract wilt, dan moet je toch BHA/BHT accepteren of visolie capsules gaan geven.
Ik heb dit artikel gevonden: http://goedgezond.info/2015/03/de-donke ... ekje-open/
Lees het stukje onder 'Rozemarijn extract' en dan de manier hoe dit extract wordt verkregen. Wat vinden wij hiervan, kwalijk of onschuldig?
En ik weet niet, soms denk ik ook wel eens "als je zo door gaat kun je niks meer eten" en krijg je toch een beetje dit effect:

Dan nog dit: http://www.purealaskaomega.com/faqIk zet de Grizzly in de koeling. Ik vind het wel meevallen met het cloudy effect. Maar ja, dit zijn ook weer van die lastige afwegingen.....
Weliswaar hier niet te verkrijgen volgens mij (en het zit doorzichtig verpakt), maar zij zeggen dus:
Q. Should I store the bottle in a refrigerator vs. storing in a cool place?
A. Store your Pure Alaska Omega Wild Salmon Oil in a cupboard, away from direct sunlight. Sunlight is your worst enemy here, not temperature. We recommend that you NOT freeze or refrigerate it, that will only cloud the oil and cause it to separate.
Ze spreken zichzelf een beetje tegen voor wat betreft verpakking en zonlicht dacht ik zo, maar...:
Grizzly zegt op de verpakking de zalmolie te bewaren op kamertemperatuur of (juist wél) in de koelkast!
Hoe denken jullie hierover en hoe bewaren jullie de olie? Ik heb hem vandaag binnen gekregen, maar zal er lang mee doen.