Ik zal mij eerst is eventjes voorstellen aangezien ik nieuw ben. Ik ben Macy, ben 19 jaar oud en woon in noord-brabant (Eindhoven).
Ik ben op deze site gekomen dankzij dierbewust, en ik heb eigenlijk al meteen een vraagje.
Ik mag een hond kopen en dat word een Welsh Corgi Cardigan pup die van een niet vers vlees fokker afkomt (mag met 8 weken het nest uit, ik probeer nog te regelen of de pup tot 12 weken in het nest mag blijven), en ik wil eigenlijk best graag op vers vlees door alle verhalen wat ik bij dierbewust heb gelezen en ik ben ook wel iemand die de dieren graag zo natuurlijk mogelijk houdt met voeren.
Alleen dit word voor mij dus de eerste keer dat ik vers vlees ga geven, maar ik ben er best wel bang voor omdat het mijn eerste keer is en je moet daarbij wel goed mee te werk gaan. Ik heb al vanalles op zitten zoeken maar kom er nog niet uit.
En nu zijn mijn vragen :
- Hoe hebben jullie dat de eerste keer gedaan?
- Waar halen jullie je vlees?
- Waar moet je zoieso op letten?
Alvast heel erg bedankt

x Macy