Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
K&D schreef: Heerlijk, met honing en walnoten...+1. Of met blauwe bessen of frambozen.
Mieke L. schreef: Ik vind wel hoe vetter hoe lekkerderHelemaal mee eens! Ik ben ook dol op mascarpone met walnoten!
Malamoods schreef: Ik moet eigenlijk wel 'n beetje lachen om je post. Doet mij denken aan enkele weken geleden. Ik ben ook allerlei dingen aan het proeven en proberen en dat bevalt heel goed. Ben best 'n lastige eter, maar tot nu toe smaken de nieuwe dingen die ik probeer allemaal wel in meerdere of mindere maten. Toen dacht ik: ach, laat ik eens incabessen proberen..... Nou jakkes joh!!!! Die kop die ik trok bij het proeven ervan, was nogal amusant geloof ik. Maar echt.... Die smaak is echt zo eh sterk en overheersend.... Zelf in de yoghurt zijn ze niet weg te krijgen, dus ik heb er maar iemand anders blij mee gemaakt (al kan ik me haast niet voorstellen dat iemand daar uberhaupt blij van kan worden ha ha).
Ok, nieuwe ronde, nieuwe kansen.... Het volgende dat je gaat proberen, is vast lekkerder!
*Lia* schreef:Nou, misschien moet ik zelf ook maar eens een poging wagen. Opzich ben ik wel 'n zuurpruim. Dus kans dat ik het lust is best aanwezig.
Hahahahaa. Eén ding is zeker: Het zal niets zuurs zijn. Daar kom ik echt nooit meer aan
Malamoods schreef: Nou, misschien moet ik zelf ook maar eens een poging wagen. Opzich ben ik wel 'n zuurpruim. Dus kans dat ik het lust is best aanwezig.
DJ en Doerak schreef: Is Turkse yoghurt dan ook zuurder dan Griekse? Want ik vind Griekse juist heel zacht van smaak en totaal niet zuur!
*Lia* schreef:
Ik hou je niet tegen, maar een kleine waarschuwing vooraf is niet ondenkbaar