Maar zou je dan de pulp weer bij het sap doen achteraf of zo?
Want enkel sap is niet hetzelfde als gemalen groentenprut he.
En waarom geen blender?
Je moet er ook wel wat extra vocht bij doen, maar ik maak wel smoothie's met wortel en biet dus op zich kan mn blender dat prima aan....
Ik heb eentje die ook ijsblokken kan crushen, das heel fijn als ik met bevroren fruit wil werken of voor cocktails

Ik doe zelfs vaak mijn rode biet er in een bevroren stuk in...
En als dat niet fijn genoeg gaat, zou ik precies doen wat Kaela doet... Voor de afwas moet je het niet laten, want de sapcentrifuge die wij hebben is een stuk meer afwas dan een blender en staafmixer samen!

Gewoon voor de afwas en het geklieder zie ik tegenop om sapjes te maken. Dus als je voor een sapcentrifuge zou gaan, zou ik daar zeker op letten! En dat er een groot genoeg reservoir onder kan om sap op te vangen, want dat vind ik bij de mijne ook veel te klein, en het 'kraantje' is zo laag dat er vrijwel niets onder past.