Hitam schreef:
Tannetje Koning, holistisch dierenarts, ik maak sinds vier jaar zelf eten voor mijn hondjes.
Het is nu zo dat we van het voer wat we zelf maken wat verkopen aan vrienden en bekenden. Maar het is de bedoeling dat we over een paar maandjes echt grote hoeveelheden gaan maken.
Het is nu afkomstig van koeien van kleine boertjes uit de buurt van Epe en het wordt geleverd door een zelfslachtende slager.
Straks wordt het helemaal biologisch.
Ik heb praktijken in Almere en Amsterdam. Daar zou je het af kunnen halen.
Hoi Tannetje,
Ik ben wel nieuwsgierig naar een paar dingen.
Als je dat zelf gaat maken en verkopen laat je het dan ook testen ,ik bedoel net als de carnibest dat ook door van bunschoten regelmatig wordt getest door een onafhankelijke instantie.
En voor biologische artikelen heb je een eko keurmerk nodig hoe ga je dat krijgen?En hoe controleer je dat de te gebruiken koeien ,kippen ,lammeren ed geen rotzooi uit de bio-industrie te eten hebben gekregen?
en welke ideeen ga je aanhouden ivm de samenstelling en verhoudingen?
Hoop vragen ,maar ben wel erg nieuwsgierig naar je antwoorden.
Groetjes Sylvia