- za 26 jul 2014, 17:05
#2964910
Ijsbergsla met gele rozijnen, tomaten, garnaaltjes, mayo en Provençaalse kruiden.
Later nog ieder een halve entrecote en een hamburger van de BBQ 8)
Nadia, ik snap jouw mannetje wel.
Zonder vlees of vis vind ik er ook niets aan... Leo ook niet trouwens.
Die martelpraktijken om vlees/vis in de winkel te krijgen en al die antibiotica, maken dat ik best vega zou willen eten, maar ik ben gewoon geen groente-fan.
Daar ik al rijst, pasta, aardappels en brood probeer te laten staan, blijft er dan niet veel meer over.
Dus nu maar proberen om biologisch en diervriendelijk te scoren!
Onze hulp was uit overtuiging vrijwel gestopt met vlees/vis, maar werd daar knap ziek van.
Verlies conditie en weerstand etc.
Lijkt me niet nodig te zijn als je uitgebalanceerd vega eet.
Heeft iemand nog een goede site met info over gezond vega eten?
Alleen vlees en vis laten staan is waarschijnlijk net zoiets als zonder enige kennis Barfen: dat kan goed mis gaan!