Mandarijn schreef:
Maar op deze manier krijg ik maar een paar huiden per keer gedroogd. Op welke andere manieren kan ik huiden nog meer drogen?
wat je zou kunnen doen:
je kunt een hele zalmhuid zig-zags gewijs doorsnijden, je krijgt dan vlaaipunten of piza punten
Die leg je dan op de schaal met de lange kant langs de rand, en met de punt naar het midden , zo moet je meer op de schalen krijgen .
Vanwege de olie droogik de huiden in 2 fasen.
Eerst op de droger, als er een plas olie in de huiden staat, dan zet ik de droger uit, neem de vellen en zet ze rechtop in een bak of emmer, zodat de olie eraf kan lopen.
dan gaan ze een 2 de keer op de droger, en worden de huiden krokant .
De rolletjes zijn hier nóg sneller weg dan de platte huiden
Ik geloof dat er geen snack zo gewaardeerd wordt hier als een zalmhuid. Zelfs Senta gaat er spontaan heel netjes voor zitten, ondanks haar heftige artrose kniën.
Vanwege dit probleem
hoeft Senta niet meer op bevel te gaan zitten