yvette , misschien is het gemakkelijk om een weekmenu te maken , dit geeft meer houvast en weet je ook wat je moet bestellen ,
verder kun je hiermee uitrekenen hoeveel je nodig hebt aan soorten en wanneer je weer in moet slaan .
ook helpt het zodat het een gewoonte wordt .
een voorbeeldje:
maandag vleesbot +groente
dinsdag orgaan + spiervlees
woensdag vleesbot +groente
donderdag pens + spiervlees
vrijdag vleesbot+groente
zaterdag orgaan + spiervlees
zondag vleesbot + groente
verder kun je op bv op woensdag of vrijdag (of beide) een klein (stukje) visje bij voeren
(hier eten ze geen rauwe vis dus geef ik ze gedroogd of omega 3 capsule over het eten)
wat ook handig is voor zulke kleine porties orgaan, om orgaan (hart/lever/nier) naar verhouding te mixen en hier porties van te maken (in een ijsblokjes bakje) , zo weet je dat ze van alles genoeg krijgen
vul gemakshalve voor jezelf bv kippen,-eendennekken of karkas in en ga ff wat puzelen (doe dit ook weer bij spiervlees enz.)
kijk ff hoevaak je groente wilt geven , overigens kun je deze ook makelijk in een ijsbkokjes bakje invriezen
succes
