Menu voor een Franse Bulldog, teef, 6 jaar oud, 14,5 kilo. Hoeveelheid: 2.5% van 14,5 kilo = 362.5 gram per dag / 2537.5 gram per week Rauw vleesbot 50% : 181 gr. Groentes 10% : 36 gr. Orgaanvlees 15% : 54 gr. Spiervlees 25% : 91 gr.
Maandag:
180 gr. kippennekken
35 gr. groentemix 1
55 gr. kippenorganen (hart en lever)
90 gr. kipfilet
Dinsdag:
180 gr. konijnkarkas
35 gr. groentemix 2
55 gr. konijnorganen (nier en lever)
90 gr. lamskoteletten
Woensdag:
180 gr. zalmkop
35 gr. groentemix 1
55 gr. lamspens
90 gr. zalmlijf/makreel
Donderdag:
180 gr. eendkarkas
35 gr. groentemix 2
55 gr. eendenorgaan (hart en lever)
90 gr. eendenspiervlees
Vrijdag:
160 gr. kwartelkarkas
35 gr. groentemix 1
55 gr. lamspens
90 gr. kalkoendijvlees
Zaterdag:
180 gr. kippennekken
35 gr. groentemix 2
55 gr. kippenorgaan (lever en hart)
90 gr. kipfilet
Zondag:
180 gr. parelhoenkarkas
35 gr. groentemix 1
55 gr. lamspens
90 gr. kalkoendijvlees
Ik ben van plan 2 groentemixen te maken:
Groentemix 1:
Alfalfa
Andijvie
Sla
Bloemkool
Wortels
Aardappel
Knoflook
Komkommer
Gemengd met wat yoghurt
Groentemix 2:
Tauge
Witlof
Peterselie
Broccoli
Biet
Gember
Cougette
Gemengd met ei
Schiet maar raak
