Ben vandaag bij een poelier geweest en bij de vraag naar andere botten dan kip kwam hij met hert aan.
Ik heb nu ruim 4 kilo bonken rugwervels met nog flink wat vlees eraan geloof ik.
Ruggemerg van herten enzo is wel in orde om te geven hoop ik?
De stukken zijn alleen wel erg groot, ik hoop dat ik ze nog wat kleiner kan krijgen... ergens zou je tussen wervels door moeten kunnen snijden toch?
Iemand anders een suggestie hoe ik het wel kleiner krijg?
En mogen ze deze botten zelf ook gewoon hebben of is dat te hard?
Ach, had ik nu toch maar die slagersopleiding gedaan
Ik heb er wel voor moeten betalen trouwens, maar gezien de hoeveelheid vlees die er nog aan zit kan ik me daar ook wel iets bij voorstellen
Ik zal even kijken of ik er een plaatje van kan schieten en neerzetten...
Daarbij nog 3,5 kilo kipkarkassen, lamsbotten en lamsniertjes gescoord... me vriezertje komt weer vol
Groetjes
Marielle