
Dus nu weer een menu die dan ook boven de vriezer komt te hangen.
Ik wil bij Clay uitgaan van 35 kg en ongeveer 2.5% geven. (alle gewichten zijn afgerond)
Vleesbot: 3100 gram (50,8%)
Spiervlees: 2100 gram (34,4%)
Orgaan: 900 gram (14,8%)
Maandag: 500 Runderpens - 400 Fazant
Dinsdag: 400 Lamsgehakt - 400 Kipkarkas
Woensdag: 100 Kalkoenlever, 100 Lamsniertjes - 200 Lamavlees - 500 Konijnkarkas/rugstukken
Donderdag: 400 Kalkoenvlees - 500 Eendenrugstuk (spiervlees op deze dag wisselend)
Vrijdag: 200 Kalkoenhart - 200 lamavlees - 400 Kipkarkas
Zaterdag: 500 Paardenvlees - 500 Parelhoenkarkas
Zondag: 400 spiervlees - 400 vleesbot ( hiervan zal minimaal de helft bestaan uit vis 400(soort vis wisseld) en afhankelijk van wat voor vis word dit berekend als spier of bot en de andere 400 gram zal dan het andere zijn, soms ook gewoon 800 gram vis)
Verder krijgen ze af en toe een eitje, karnemelk, yoghurt en soms wat groente.
Ik ben benieuwd wat jullie van dit menu voor Clay vinden...
