Van de week gemalen rundvlees gekocht...Ik had al aan een medebarfer gevraagt wat zij er van vond en haar laten ruiken, maar wil graag wat meer mensen vragen hoe zij er over denken.
Het vlees is dus gemalen, lijkt fijner dan gehakt, is plakkerig en ruikt naar een niet al te fris ei.
Nou had ik het buiten de koelkast laten ontdooien en daar heeft het een paar uur gelegen voordat ik het ging portioneren. Kan dit de oorzaak zijn dat het vlees plakkerig is en naar ei ruikt? En moet ik de volgende keer toch maar in de koelkast ontdooien om te kijken of het dan beter ruikt/aanvoelt voordat ik definitief besluit een andere leverancier te zoeken?
Ik heb namelijk het idee dat er een ei onder gemengt is waardoor het plakkerig is geworden en zo ruikt.
Het is zowel koud als op kamertemperatuur plakkerig.
Nou vind ik het niet erg als mijn honden een ei krijgen, maar ik wil zelf bepalen hoevaak, hoeveel en wanneer ze een ei krijgen en vind het dus helemaal niet fijn wanneer dit 'zomaar' onder het vlees gemengt word.