Omdat ik bijna altijd een kwartier sta te twijfelen bij alles wat ik mee zou nemen voor Breezer. Ik ben dus een beetje her en der aan het zoeken gegaan, en met een beetje knip en plakwerk heb ik voor mezelf maar ff een lijstje gemaakt met wat ik allemaal kan kopen. Zodat ik gewoon het lijstje af kan werken, en kijken wat ze hebben en wat het kost.
Nu is natuurlijk mijn vraag, is het lijstje een beetje compleet zo, en staan er nog dingen op die absoluut niet kunnen.
Barf Boodschappen Lijstje
Groente´s: peterselie, waterkers, andijvie, witlof, wortel, bietjes, alfalfa-spruiten, avocado, rucola-sla, verse gember en knoflook, Spinazie, Postelijn, Broccoli, Bloemkool, Boerenkool, Rode Kool, Groene Kool, Chinese Kool, Selderie, Sla, Komkommer, Sperziebonen, Snijbonen, Doperwtjes, Courgette, Spruitjes, Witlof.
Fruit: Appel, peer, banaan, kiwi, sinaasappel, grapefruit, mandarijn, aardbei, bessen, frambozen, abrikozen, perziken, pruimen, mango, papaya, ananas, meloen.
Zaden en noten
Sesamzaad, pompoenzaad, zonnebloempitten, pijnboom, pepita's, walnoten, hazelnoten, amandel, paranoten, pecannoten.
Orgaanvlees: runderhart, runderpens, lamshartjes, Lamsniertjes, kippenmaagjes, kippenlever.
Spiervlees: rundertartaar, runder braadworst, Bieflappen, Runder entrecôte, rundergehakt, Karweivlees, Biefstuk, Lamsshoarma, lamsbout, lamskotelet, lamshaasje, lamsfilet, lamsbiefstuk, lamsracks, lamsgehakt, Kalfsschnitzel, Kalfsstooflappen, kalfskarbonade, kalfsentrecôte, kalfsoester, kalfsschenkel, kalfsfricandeau, kalfsriblappen, kalfssucadelappen, kalfsdoorregen, borstlappen, kalfsgehakt, kalfssoepvlees, kalfsrollade, kalfsreepjes, kalfstong, paardenbiefstuk, paardenstooflapjes, paardenriblappen.
Wild en Gevogelte: kalkoenfilet, kalkoen braadlapjes, kalkoenrollade, kalkoendijen, eendenfilet, hazerugfilet, hertenbiefstuk, reebiefstuk, struisvogelbiefstuk, wild zwijnfilet, fazantfilet, parelhoenfilet, Kipfilet.
Botten: Hazenkarkas, Konijnenkoppen en nekken, Hele parelhoen, Kalkoen , Geitenrib, Ree, Lamskop, Lamsnek, Lamspoten, Lamsrib, Kalf , Kipkarkas, Kippenruggen, Kippenvleugel.
Vis: sardientjes, makreel, kabeljauw, wijting, forel, sardines, sprot, doornhaai, heilbot, zalm, haring en paling, koolvis.