Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door hannabelgje
#3395727
Ze bijt er heel veel aan en er zit aan een kussen een zachte verdikking. Tussen haar kussens zit ook een hard knobbeltje. Ik wil haar nu weken in de soda, maar hoe lang moet dat? Ze moet dan blijven zitten of staan en dat lukt niet zo goed.
Gaan jullie met zoiets meteen naar de da of wachten jullie af?

Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk

Door Lizzy
#3395789
hannabelgje schreef: di 25 feb 2020, 18:55 Ze bijt er heel veel aan en er zit aan een kussen een zachte verdikking. Tussen haar kussens zit ook een hard knobbeltje. Ik wil haar nu weken in de soda, maar hoe lang moet dat? Ze moet dan blijven zitten of staan en dat lukt niet zo goed.
Gaan jullie met zoiets meteen naar de da of wachten jullie af?

Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
Bedoel je dat er een bultje zit tussen de tenen, in de "zwemvlies"? Ze kunnen er lang last van hebben maar een paar weken is wel lang. Ik ging hiermee naar de DA. Toch wel kans dat er wat in zit....
Door hannabelgje
#3395830
Lizzy schreef: Bedoel je dat er een bultje zit tussen de tenen, in de "zwemvlies"? Ze kunnen er lang last van hebben maar een paar weken is wel lang. Ik ging hiermee naar de DA. Toch wel kans dat er wat in zit....
Met weken bedoel ik haar poot in de soda stoppen. Afbeelding
Ze heeft het sinds maandagnacht. En ja ik voel een knobbeltje in haar zwemvlies tussen de tenen. En dan nog een verdikking op haar kussentje maar dat kan van het bijten en likken zijn.

Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk

 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door