[quote="Anna Penta"]
Dat begrijp ik dus niet. Er zijn massa's mensen die hun hond vers vlees door of naast de brokken geven. Hoe zit dat dan met de rauwe kip vs zuurgraad van de maag? Ik heb nu toch van verschillende d.a.'s gehoord dat er honden aan salmonella zijn gestorven. Maar een waarschuwing staat niet op de versvleesverpakkingen. Er zullen dan toch wel brokkenhonden zijn die een salmonellavergiftinging oplopen?
Ik begrijp dit dus niet omdat veiligheid altijd voorlop staat in dierenvoeding en dan dit...
[/quote]
Een soort waarschuwing zoals bij de magnetron"u kunt hier niet uw huisdieren in drogen"
Ik vraag me af hoevaak dit voorkomt want ik ken heel veel hondenmensen met grote of kleine roedels en ik heb er nog nooit iemand over gehoord.De meeste mensen die wel eens vlees bij de brokken doen nemen rodi lekker makkelijk bij de supermarkt of een pakje smuldier pens,en een nog grotere groep denkt met een blik hun hond af en toe van vers te voorzien.Ook doen veel mensen die brokken voeren en wel eens vlees erdoor mengen het vlees garen in de magnetron ze willen het ontdooien maar het komt er gaar uit

.
De meeste versvoeders waar kip inzit moet je moeite voor doen om eraan te komen en dat zijn dan vaak weer de mensen die iets meer hebben gekeken wat ze voeren .