
Iemand tips voor mij ?
Moderator: eelke
CindyMayella schreef: ↑ma 23 mei 2022, 19:05 Ik heb 2 teckels: de een krijgt 180 gr verdeeld over 2 porties, andere ongeveer 190 gr verdeeld over 3 porties…..Dus als ik het goed begrijp kan ik de rest weer in vriezen ?
Wij hebben ook rollen van 500 gr…. Meneer laat het even, uurtje of 2 (ligt eraan hoe warm het in huis is) even ontdooien en snijdt daarna met een broodmes (snijdt het beste/makkelijkste) in porties per dag/ anderhalve dag……
pearlsofpassion schreef: ↑ma 23 mei 2022, 19:07 Met een hamer op de achterkant van een hakmes kloppen, werkt ook verbazingwekkend goed en minder gevaarlijk dan het klinkt.
Myla schreef:[quote=CindyMayella post_id=3444983 time=<a href="tel:1653325533" data-original-title="" title="">1653325533</a> user_id=14918]Dus als ik het goed begrijp kan ik de rest weer in vriezen ?[/quote]
Ik heb 2 teckels: de een krijgt 180 gr verdeeld over 2 porties, andere ongeveer 190 gr verdeeld over 3 porties…..
Wij hebben ook rollen van 500 gr…. Meneer laat het even, uurtje of 2 (ligt eraan hoe warm het in huis is) even ontdooien en snijdt daarna met een broodmes (snijdt het beste/makkelijkste) in porties per dag/ anderhalve dag……
CindyMayella schreef: ↑di 24 mei 2022, 08:41 Dus als ik het goed begrijp kan ik de rest weer in vriezen ?In principe is een rol van 500 gr voor ongeveer anderhalve dag hier en we doen de bakjes in de koelkast…. Af en toe snijden we meer, in bakjes doen en dan in de vriezer… Kvv is 2 dg houdbaar in de koelkast, dus je zou voor 2 dg in de koelkast kunnen doen en de rest in bakjes in de vriezer…..
pearlsofpassion schreef: ↑ma 23 mei 2022, 19:50 Ah nee. 1 hand op het handvat van het hakmes en 1 hand met de hamer. Moet je al moeite doen om een vinger af te hakken.Haha idd , ik ga toch voor de onderste optie![]()