Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot kant en klaar versvlees

Moderator: eelke

Door Ilse
#161643
Zijn gewone hondenkoekjes dan zo slecht ???
Want ik heb hier nog een berg staan, daar wordt je helemaal eng van :-\. En als ik ze dan wel wil geven hoeveel uurtjes moeten er dan tussen zitten?

Groetjes van Ilse
Gebruikersavatar
Door Nitus
#161801
[quote="Ilse"]
Zijn gewone hondenkoekjes dan zo slecht ???
Want ik heb hier nog een berg staan, daar wordt je helemaal eng van :-\. En als ik ze dan wel wil geven hoeveel uurtjes moeten er dan tussen zitten?

Groetjes van Ilse
[/quote]

Hondekoekjes zijn niet echt gezond, maar dat zijn mensen koekjes ook niet voor mensen, dus ik zou me er niet zo druk om maken. Zolang jou honden niet heftig op zoiets reageren dmv van jeuk, diaree oid kun je die rustig aan je honden geven, en dan hoef je ook niet op de tijd te letten hoor ;).
Maar als je merkt dat je honden er slecht op reageren dan geef je ze niet meer.
Door Netty
#164210
[quote="Nitus"]
[quote="Ilse"]
Zijn gewone hondenkoekjes dan zo slecht ???
Want ik heb hier nog een berg staan, daar wordt je helemaal eng van :-\. En als ik ze dan wel wil geven hoeveel uurtjes moeten er dan tussen zitten?

Groetjes van Ilse
[/quote]

Hondekoekjes zijn niet echt gezond, maar dat zijn mensen koekjes ook niet voor mensen, dus ik zou me er niet zo druk om maken. Zolang jou honden niet heftig op zoiets reageren dmv van jeuk, diaree oid kun je die rustig aan je honden geven, en dan hoef je ook niet op de tijd te letten hoor ;).
Maar als je merkt dat je honden er slecht op reageren dan geef je ze niet meer.
[/quote]
ik heb die dingen in mijn zak zitten als ik met de hond uit ga, als ik een "vervelende hond" tegen kom kan ik hem of haar afleiden met zo'n lekker koekie ;)
#165460
Ik maak koekjes met lever, hart, rood vlees, kip, pens (stinkt wel) hart/lever/niermix, vis (blikjes sardientjes tonijn etc, of gemalen verse sardientjes), kaas (gemalen kaas + cottagecheese). Met heel vaak knoflook erdoorheen of eroverheen (dan poeder)
#165483
Ik heb via dit forum een recept met volkorenmeel van Doggynet. Welk recept gebruik jij?


Groetjes Bounty

[quote="chooky"]
Ik maak koekjes met lever, hart, rood vlees, kip, pens (stinkt wel) hart/lever/niermix, vis (blikjes sardientjes tonijn etc, of gemalen verse sardientjes), kaas (gemalen kaas + cottagecheese). Met heel vaak knoflook erdoorheen of eroverheen (dan poeder)
[/quote]
#165485
Ik meng eerst de vulling met wat eitjes en olijfolie (niet veel, een volle eetlepel ongeveer) Dan doe ik er boekweitmeel of speltmeel doorheen totdat het redelijk stevig is. (een beetje stroperig nog wel).
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie Kant en Klaar Versvlees”

Barfplaats wordt gesponsord door