Ik ben nu zo'n half jaar aan het barfen en zo langzamerhand heb ik een beetje een standaardmenu. In het begin was ik er vooral bang voor dat ik alleen maar aan kip en rund zou kunnen komen maar ik heb nu toch wel wat meer adresjes. Het blijft natuurlijk afhankelijk van het aanbod maar dit is zo'n beetje mijn standaardmenu. Zouden jullie er eens naar willen kijken?
Het gaat om een doberreu van 36kg en een doberteefje van 30kg. Ze krijgen samen in totaal zo'n 10kg per week, de reu 6kg en het teefje 4kg. Ik heb het niet verdeeld over de dagen, ik heb het per week in de vriezer en pak er telkens voor een dag wat uit. Ik heb 2 verschillende weekmenu's
wildribben 1kg
kipkarkassen of gemalen ganskarkassen 1kg
kalkoennek 500gr
eendennek 500gr
1kg runderstrot (week 1) of 1kg tongbeen (week 2)
1kg kalfsborstbeen (week 1) of 1kg wildbotten (week 2)
1kg paardenvlees
1kg runderwang (week 1) of 1kg wildvlees (week 2)
ze krijgen ook lamsvlees maar daar is op dit moment niet aan te komen
1kg vuile pens (week 1) of 500gr lamspens en 500gr boekmaag (week 2)
300gr kippenlever
500 gr paardenhart (week 1) of 500gr ander orgaan (de afgelopen weken nier/milt, nu long dus een beetje afhankelijk wat te verkrijgen is)
500gr groente
2 eitjes
2x huttenkäse of kefir
2x sardientjes uit blik of andere vis die ik heb (ze hebben al zalmfilet, gerookte forel, pangasius en roodbaarsfilet gehad)
Ze hebben ook al konijn gehad maar dat lusten ze eigenlijk beide niet. Ze krijgen daarnaast ook nog vaak spul wat we zelf in het restaurant niet meer kunnen verkopen (ossehaas, biefstuk, ganzeborst, wildzwijnmedaillons (wel doorgebakken)... hoezo verwend

Ben ik zo op de goede weg?
groetjes,
Rosa