Dinsdag: 500 g eendenkarkas, 300 g runderhart, 150 GM, 1 ei
Woensdag: 500 g kippenbout, 1 zalmkop, 150 GM
Donderdag: 500 g konijnenkop, 250 g kippenmaag, 100 g lamslever, 150 GM
Vrijdag: 600 g kippennek, 300 g kopvlees, 150 gM
Zaterdag: 1 zalmkop, 300 g paardenvlees, 1 ei, 150 g GM
Zondag: stuk kalfskop 1 kg
komt het totaal op: 62% vleesbot, 16% orgaan, 9% spiervlees, 13% groenten
Overige dingen als yoghurt en eieren dat reken ik nooit echt mee. Verder krijgt hij soms wel eens wat restjes aardappel of rijst

Het vleesbot is dus wat aan de hoge kant, maar ik heb echt alles meegerekend (zalmkop, kalfskop). Ik denk zelf niet dat het te hoog is.
Meteen maar even de prijs per week uitgerekend. 8,40!!


Heb alleen de groente niet meegerekend, en die zijn tegenwoordig het duurste.....