Percentage's:
Rauwe vleesbotten 43% 1200 gram
Spiervlees 28% 800 gram
Orgaanvlees 11% 300 gram
Groentemix 7% 200 gram
Vis 12% 300 gram
Wat ik per week dan 'moet' geven:
Kippennekken 400 gram
Geitenribben 400 gram
Eendenpoten 400 gram
Kopvlees 200 gram
Paardenvlees 200 gram
Geitensnippers 200 gram
Lamsnippers 200 gram
Groentemix 200 gram
Orgaan 110 gram
Pens 200 gram
Zalmkop ongeveer 600 a 700 gram
Het menu ziet er dan ongeveer zo uit:
maandag Kippennekken/karkas Kopvlees
dinsdag Geitenribben Paardenvlees
woensdag Eendenpoten Geitensnippers
donderdag Kippennekken/karkas Orgaan + groente + ei
vrijdag Geitenribben Pens
zaterdag Eendenpoten Lamssnippers
zondag Zalm
Graag op of aanmerkingen
