ma 200 gr. lamsbot
300 gr. spiervlees rund snippers
di 250 gr. rund, lever en nier
250 gr. tafelresten
woe 500 gr. vleesmix 60% rundspiervlees
20% kipkarkas
20% pens
do 500 gr. schapenlong met luchtpijp
vrij 500 gr. vleesmix kopvlees/spiervlees/orgaanvlees
rund-schaap-geit.
za 1000 gr. kipkarkas met veel vlees
zo vasten
___________________________________________
ma 200 gram lamsbot
300 gram penslap
di 500 gr. vleesmix 60% rundspiervlees
20% kipkarkas
20% pens
woe 250 gr. macaroni
250 gr. kippelever/maag/hart
do 500 gr. vleesmix kopvlees/spiervlees/orgaanvlees
rund-schaap-geit
vrij 1 runderstrot
500 gr. schaap/lamshart
za 1000 gr. konijnkarkas
zo vasten
_____________________________________________
ma 200 gr. lamsbot
300 gr. spiervlees rund snippers
di 250 gram schollenkoppen of ander soort vis
250 gr. tafelresten
woe 500 gr. vleesmix 60% rundspiervlees
20% kipkarkas
20% pens
do 250 gr. runderhart
250 gr. kippepoten
vrij 500 gr. vleesmix kopvlees/orgaanvlees/spiervlees
rund-schaap-geit
za 800 gr. parelhoen
200 gr. kippenekken
zo vasten
_______________________________________________
ma 1 runderstrot
300 gram penslap
di 500 gr. vleesmix 60% rundspiervlees
20% kipkarkas
20% pens
woe 100 gr. lamsbot
500 gr. schapenhart
do 500 gr. vleesmix kopvlees/spiervlees/orgaanvlees
schaap-rund-geit
vrij 250 gr. rund/lever/nier
250 gr. tafelresten
za 1000 gr. schapenlong met luchtpijp.
zo vasten
Zo dat was een hele waslijst, maar hopelijk heb ik het een beetje goed gedaan, dit zijn de soorten vlees waar ik goed aan kan komen en onder tafelresten verst ik een rauw ei, aardappeltjes groente, yoghurt etc..
Laat het me maar even weten alsjeblieft
