Maandag: 500 gr kippenvleugels, 110 gram kippenmag, 110 gr kippenhart, 235 gr verse forel.
Dinsdag: 320 gr runderriblap, 100 gr Rodi pens, 100 gr Rodi lamshart, 260 gr kippenlever, 235 gr konijnenbraadstuk.
Woensdag: 415gr kalkoenspiervlees, 480gr kippenvleugels, 115 gr kippenhart.
Donderdag: 360 gr konijnenbraadstuk, 335 gr half haantje.
Vrijdag: 330 gr half haantje, 960 gr kippengehakt.
Zaterdag: 195 gr sardien & horstmakreel, 100 gr Rodi pens, 255 gr kippenmaag.
Zondag: 1085 gr GFT-mix (spruiten, corgette, wortel, bleekselderij, komkommer, appel, peer)
RMB:3200 gr = 50,7%
Spiervlees: 1265 gr = 20%
Orgaan: 1040 gr = 16.5%
GFT: 1085 gr = 17,2%
Beetje groente/fruitmix wat nog over was vond ik niet nodig om weg te gooien, vandaar dat dat iets meer is. zo ook als de rest, maar dat is maar een fractie wat ze meer heeft gekregen.
Jammer dat de naanhof nu geen wild meer heeft. Nu is het druk zoeken naar ander vlees om zoveel mogelijk te varieeren.
Het opbouwen heeft zijn vruchten afgeworpen. Truus heeft die hele grote forel gegeten en binnen gehouden

