50 % vleesbot-15%groentemix-15%orgaanvlees en 20%spiervlees/vis
2450 gr vleesbot per week
740 gr groentemix per week
740 gr orgaanvlees per week
980 gr spiervlees/vis per week
ma: 350 gr lamsribben
105 gr groentemix
105 lamshart
140 sardien
Di: 350 kippen vleugels
105 groentemix
105 kippenmaagjes
140 geitensnippers
woe: 350 gr zalmkop
105 groentemix
105 kiphartjes
140 kopvlees
do: 350 kippennek
105 groentemix
105 runderstrot
140 geitensnippers
vrij: 350 hertenrib
105 groentemix
105 niertjes
140 kopvlees
Za: 350 geitenrib
105 groentemix
105 runderhart
140 sardien
Zo: 700 gr pens
ik weet niet of ik het juist heb gedaan maar zoals een runderstrot die zijn zo groot word die niet als een volledige maaltijd gezien want ze zijn meestal rond de 700 gr.
ik hoor graag wat ik kan veranderen of verbeteren
