Ik ben Melanie de Jong en ik ga beginnen met Barf.
Ik heb een bully xl genaamd George van bijna 3 jaar.
Ik heb al bijna 2 jaar kvv gevoerd, maar wil nu toch zelf gaan samenstellen.
Ik wil jullie graag mijn menu laten zien en weten wat jullie ervan vinden!

Ik probeer zoveel mogelijk variatie van vlees toe te voegen, elke dag.
Ik ga uit van +-650 gram op de dag.
Veel mensen zien hart niet als spiervlees maar als orgaanvlees, ik geef hart toch als spiervlees, omdat ik toch eerder denk dat het een spier is dan dat het een orgaan is, hetzelfde als met maag.
Alvast bedankt!!
P.S. ik ben nog opzoek naar meerdere vlees soorten zoals: long, luchtpijp en slokdarm, alleen heb dit nog niet kunnen vinden (maakt niet uit van welk dier, behalve van varken). Wil graag veel variatie hebben in het menu en veel vlees soorten kunnen toevoegen aan het menu, zodat er elke dag genoeg variatie in het eten zit.
Het menu ziet er als volgt uit:
Maandag
Vleesbot: eenden nekken 325 gr
Orgaan: testikels en hersenen 70 gr
Spiervlees: pens, lams hart, kalf, kippen maag, kippen hart en rundvlees 200 gr
Groentemix: 70 gr
Extra: ei
Dinsdag
Vleesbot: kippen poot 325 gr
Orgaan: lever en nier 70 gr
Spiervlees: lams hart, rund, kippen maag en vis 200 gr
Groentemix: 70 gr
extra: schapen vet
Woensdag:
Vleesbot: haaskarkas 325 gr
Orgaan: testikel en nier 70 gr
Spiervlees: rund, kalf, pens, kippen maag en lams hart 200 gr
Groentemix: 70 gr
Donderdag
Vleesbot: kippen karkas 325 gr
Orgaan: lever en hersenen 70 gr
Spiervlees: lams hart, kippen maag, rund, sardines en kalf 200 gr
Groentemix: 70 gr
Extra: ei wit
Vrijdag
Vleesbot: Konijn karkas 325 gr
Orgaan: testikels en hersenen 70 gr
Spiervlees: pens, rund, lams hart en kip 200 gr
Groentemix: 70 gr
Extra: schapen vet
Zaterdag
Vleesbot: zalm koppen 325 gr
Orgaan: lever en hersenen 70 gr
Spiervlees: rund, kalf, pens en lams hart
Groentemix: 70 gr
Zondag
Vleesbot: eenden karkas 325 gr
Orgaan: testikels en nier 70 gr
Spiervlees: rund, pens, kip en vis
Groentemix: 70 gr
Extra: ei
Ik ben van plan om elke week een ander menu neer te zetten.