Hallo allemaal,
Graag wil ik me even voorstellen en gelijk ook maar een vraag erin gooien.
Ik ben Cindy, 33 jaar oud en heb al jaren Bordeaux doggen. Deze hebben altijd op brokken gezeten, zonder problemen. Nu heb ik een bijna 6 maanden oude Bordeaux dog pup. Ze weegt nu ongeveer 27 kilo. Ze heeft vanuit het nest altijd op brokken gezeten. Ik geef haar nu sinds een maand KVV, omdat ze weigerde nog brokken te eten. Maar ook KVV gaat er niet lekker in en merk dat ze het lekkerder vindt om te kauwen en te scheuren i.p.v. een kant en klare hap.
Nu heb ik al erg veel gelezen over het voeren van vers vlees en BARF, maar zie door de bomen het bos niet meer.
Mijn vraag is eigenlijk, is er iemand die mij kan helpen aan een compleet weekmenu die geschikt is voor mijn pup met de juiste hoeveelheden e.d. Ik zelf kan bij een slachterij aan Rund, Lam, Schaap, Geit en Kip komen. Verder kan ik op de markt Zalmkoppen kopen. Verder vind ik het lastig te onderscheiden wat nu onder spiervlees en vleesbotten valt.
Hoop dat iemand mij hiermee kan helpen.
Groeten Cindy en een poot van Moon