

maandag
50 gr lamsvlees + 30 gr groentemix
50 gr kaal lamsbot
dinsdag
2 eitjes + 30 gr groentemix
100 gr kipkarkas
woensdag
125 gr pens + 30 gr groentemix
100 gr geitenrib
donderdag
50 gr orgaanvlees (lever of hart) + 30 gr groentemix
100 gr lamsrib
vrijdag
100 gr heel sardientje + 30 gr groentemix
100 gr kipkarkas
zaterdag
125 gr pens + 30 gr groentemix
100 gr geitenrib
zondag
50 gr schapevlees + 30 gr groentemix
100 gr lamsrib
De karkassen en ribben die ik geef ben ik van uitgegaan dat dat 50 % vlees en 50 % bot is. Heb dus de helft ervan bij het spiervlees gerekend en de andere helft bij het kale botpercentage.
Het sardientje heb ik voor het gemak ook voor de helft bij het vlees en de helft bij het bot gerekend.
Tussendoor "snoepen" ze ook nog stukjes fruit mee van ons, en af en toe wat biogarde of andere zuivel (niet te veel). Dit heb ik nergens bij gerekend.
Kom ik op een totaal van (afgeronde percentages):
vlees: 31 %
(kaal) bot: 27 %
groente: 14 %
pens: 17,1 %
overig orgaanvlees: 3 %
rest (= ei): 7 %