- di 12 okt 2010, 00:39
#1786914
[quote="Leeuw"]
Eendennek 50% = 140gram
Runder pens 10% = 28gram
Konijnenhart 10% = 28gram
Groente ? 15% = 42gram
Spiervlees Konijnenpoot 15% = 42gram
Deze procenten houdt ik aan, over het algemeen geeft iedereen toch verschillend vlees of is het per week 1 soort vleesbot, 1 soort orgaan, etc.?
[/quote]
Sorry maar ik vindt dit geen goed menu.
Punten die handig zijn om mee te nemen in het maken van menu:
- voer minimaal 5 diersoorten + vis (nu voer je er maar 3)
- ik mis lever en nier in je menu. Minimaal voor orgaan is pens, lever, hart en nier. Waarvan de helft uit pens mag bestaan.
- groente mag wat minder 5-10% is voldoende.
Ik zou dus bijvoorbeeld meer een menu maken van:
Maandag: pens + eendennek + groente
Dinsdag: lever + konijnenrug
Woensdag: konijnenvlees + kippenrug
Donderdag: konijnhart + rundernier + eendennek
Vrijdag: sardientjes + groente
Zaterdag: paardenvlees + groente
Zondag: eendennek + groente