Ik voer nu inderdaad 3x daags, heb het KVV gedeelte maar achterwege gelaten. Ze moeten maar gewoon voeren wat ik op dat moment mee breng in een zakje
Denk dat ik de porties als volgt verdeel;
Maandag Vleesbot + Spiervlees + Groente
Dinsdag Vleesbot + Orgaanvlees + Pens + Groente
Woensdag Vleesbot + Spiervlees + Groente
Donderdag Vleesbot + Orgaanvlees + Pens + Groente
Vrijdag Vleesbot + Spiervlees + Groente +
Zaterdag Vleesbot + Orgaanvlees + Pens + Groente
Zondag Vleesbot + Spiervlees + Groente
1e portie; Vleesbot + groente
2e portie; spiervlees
3e portie; overige vleesbot
1e portie; Vleesbot + groente
2e portie; orgaanvlees
3e portie; overige vleesbot + pens
Hangt er dus een beetje vanaf wat er die dag gevoerd moet worden, orgaanvlees en pens of spiervlees
De tip van het orgaanvlees is wel makkelijk, gewoon een grote bak door elkaar mixen en dan verdelen in kant en klare porties

wel 1 vraag hierover aangezien ik orgaanvlees heb van rund, kip en geit.
Kan ik de organen van de verschillende diersoorten ook bij elkaar in 1 bak gooien en alsnog mengen of moet dit liever gescheiden gevoerd worden? Ik voer 15% orgaan dus zal het 7,5% pens worden en 7,5% orgaan
Denk dat Degomeat in verhouding duurder is om in te gaan kopen dan wanneer je lijntjes hier gebruikt? Al moet ik dat nog een beetje uitvogelen maar volgens mij is die SW in Hardenberg een voorbeeld van zo'n lijntje?
Hopelijk de laatste post voor het menu voor het definitief is dan;
Verhoudingen Dag Week Maand
750 gram 5250 gram 21000 gram
Rauw vleesbot (50%) 375 gram 2625 gram 10500 gram
Orgaanvlees (7,5%) 56.25 gram 393.75 gram 1575 gram
Pens (7,5%) 56,25 gram 393,75 gram 1575 gram
Spiervlees (25%) 187.5 gram 1312,5 gram 5250 gram
Groentes (10%) 75 gram 525 gram 2100 gram
Maandag:
Parelhoenkarkas (375 gram)
kipdijenvlees (328 gram)
groentemix (75 gram)
Dinsdag:
Eendennekjes (375 gram)
Runderorganen (nier, lever en hart) (131,25 gram)
Lamspens (131,25 gram)
groentemix (75 gram)
Woensdag:
Kipkarkas(bevleesd) (375 gram)
Geitensnippers (328 gram)
groentemix (75 gram)
Donderdag:
Soepkwartel (375 gram)
Kiporganen (nier, lever en hart) (131,25 gram)
Lamspens (131,25 gram)
groentemix (75 gram)
Vrijdag:
Kipnekjes (375 gram)
Mager rundsnijlingen (328 gram)
groentemix (75 gram)
Zaterdag:
Kipkarkas(bevleesd) (375 gram)
Geitorganen (nier, lever en hart) (131,25 gram)
Geitenpens (131,25 gram)
groentemix (75 gram)
Zondag:
Soepkwartel (375 gram)
Kalkoendijvlees (328 gram)
groentemix (75 gram)
Extra;
2 maal weeks een hele sardien
2 maal weeks een heel eitje
Denk dat ik nu iedereen zijn opmerkingen wel redelijk heb verwoord in dit menu?

voor hoeveel slaan jullie meestal in (1 maand?)? Weet niet hoe vaak zulke lijntjes terug keren, wekelijks, maandelijks of misschien nog langer?