

Week 7:
Maandag: 220 jonge kwartel, 410 gr runderriblap, 205 gr forel (vers, schoon), 260 gr kippendijbeen met rugstuk.
Dinsdag: 255 gr kippendijbeen met rugstuk, 100 gr Rodi pens, 100 gr Rodi lamshart, 225 gr konijnenbraadstuk, 445 gr kippenvleugels.
Woensdag: 200 gr kippenmaag, 465 gr konijnenbraadstuk, 200 gr kippenlever.
Donderdag: 270 gr kippendijbeen met rugstuk, 145 gr kippenvleugels, 190 gr kippenhart, 220 gr kippenvleugels, 215 gr kippendijbeen met rugstuk.
Vrijdag: 530 gr kippenvleugels, 105 gr Rodi pens, 300 gr kalkoenspiervlees, 235 gr konijnenbraadstuk, 190 gr kippenhart.
Zaterdag: 535 gr kippendijbeen met rugstuk, 300 gr GFT-mix
Zondag: 360 gr GFT-mix, 335 gr kalkoenspiervlees.
Week 8:
Maandag: 195 gr kippenhart, 210 gr konijnenbraadstuk, 405 gr runderriblap.
Dinsdag: 110 gr kippenmaag, 440 gr kippenvleugels, 235 gr kalkoenspiervlees, 205 gr kippenlever, 100 gr Rodi pens, 100 gr Rodi lamshart.
Woensdag: 190 gr forel, 245 gr konijenbraadstuk, 210 gr broccoli, 1 rauw ei, 300 gr gekookte maccaroni.
Donderdag: 195 gr jonge kwartel, 195 gr kippenhart, 455 gr kippenvleugels.
Vrijdag: 485 gr kippendijbeen met rugstuk, 220 gr kalkoenspiervlees.
Zaterdag: 260 gr kippenvleugels, 190 gr forel, 190 gr kippenmaag, 250 gr konijnenbraadstuk.
Zondag: 580 gr GFT-mix (Komkommer, bleekselderij, spruiten, sperziebonen, snijbonen, appel) notenmix (drie handjes vol), 560 gr kippenvleugels.
Week 9:
Maandag: 525 gr kippendijbeen met rugstuk, 460 gr runderriblap.
Dinsdag: 170 gr konijnenbraadstuk, 370 gr kuikenbout, 260 gr kalkoenspiervlees.
Woensdag: 100 gr Rodi pens, 100 gr Rodi lamshart, 355 gr kippenlever, 215 gr jonge kwartel, 190 gr forel.
Donderdag: 325 gr kuikenbout, 190 gr kippenhart, 190 gr kippenmaag.
Vrijdag: 170 gr konijnenbraadstuk, 460 gr kippendijbeen met rugstuk.
Zaterdag: 545 gr kippenvleugels
Zondag: 850 gr GFT-mix, 255 gr kalkoenspiervlees, 95 gr notenmix, 335 gr kuikenbout.
Week 10:
Maandag: 185 gr konijnenbraadstuk, 350 gr konijnenrug, 130 gr kippenlever, 145 gr kippenhart, 160 gr kippenmaag.
Dinsdag: 220 gr runderriblap, 95 gr Rodi lamshart, 200 gr jonge kwartel, 230 gr forel, 215 gr konijnenbraadstuk.
Woensdag: 555 gr kuikenbout.
Donderdag: 155 gr kippenmaag, 280 gr konijnenbout, 450 gr kalkoenspiervlees.
Vrijdag: 265 gr konijnenbraadstuk, 345 gr eendenbout, 100 gr Rodi pens, 85 gr Rodi lamshart.
Zaterdag: 530 gr kippenvleugels, 350 gr GFT-mix (appel, wortel, bleekselderij, sperziemonen, snijbonen, spruiten, broccoli), 175 gr kippenmaag.
Zondag: 350 gr kippenvleugels, 300 gr GFT-mix.
Over het algemeen genomen, heeft ze de ene keer wat meer GFT-mix, dan weer wat minder. Zo ook met de rest van het eten.
Dit even om te checken of ik nog steeds goed op weg ben. Zeker gezien het feit, dat ze nu full-time op de barf staat en ik wil dat ze niet tekort komt.
Nu had ik alleen nog 1 vraag: maak het iets uit of de hond de ene keer wat meer eten op een dag krijgt, en de andere keer wat meer? Truus krijgt soms bijv. 1 dag ruim 1000 gr en de andere dag bijv. de helft. Zelf houd ik mij voor ogen dat ik het over de week bekijk, zodat ik dan kan zeggen dat ze alles heeft gekregen wat ze nodig heeft.
Hopenlijk zit ik nog steeds op de goede weg!