Maandag: 115 gr kippenlever, 400 gr runderriblap, 200 gr kippenhart, 90 gr kippenmaag, 230 gr konijnenbraadstuk, 160 gr kipfilet.
Dinsdag: 490 gr kippenvleugel, 100 gr Rodi pens, 100 gr Rodi lamshart, 340 gr konijnenbraadstuk.
Woensdag: 170 gr verse vuile sardien, 220 gr konijnenbraadstuk, 525 gr kalkoenspiervlees, 1 ei.
Donderdag: 245 gr konijnenbraadstuk, 485 gr kippenvleugel.
Vrijdag: 100 gr Rodi pens, 100 gr Rodi lamshart, 415 gr kippenvleugel, 160 gr kippenlever, 270 gr runderriblap.
Zaterdag: 490 gr halve parelhoen, 480 gr GFT-mix bestaande uit: appel, 3 teentjes knoflook, stukje gember, bloemkool, broccoli, spruiten, bleekselderij, komkommer, wortel, snijbonen, sperziebonen, 3 eetlepels gemalen notenmix en rozijnen dit moest ik erdoorheen doen, aangezien Truus de GFT-mix niet zo geslaagd vond. Door de knoflook en de gember was hij te scherp van geur en smaak voor haar.)
Wellicht was ik iets te enthousiast met het gebruik van de knoflook

Zondag: 510 gr halve parelhoen, 465 gr GFT-mix zie bovenstaand, 1 ei
In het totaal heeft ze:
RMB:3425 gram
Spiervlees:1525 gram
Orgaan:965 gram
GFT-mix: 945 gram
in percentages afgerond:
RMB: 55%
Spiervlees: 24%
Orgaan: 16%
GFT-mix: 15%