
en opeens gingen ze v/d smuldier aan de schijt,gaf ik dan weer barf dan ging het weer goed..
Vriezer dus volgeladen en een menuutje bedacht.Ik heb het voor 2 weken gemaakt anders moet ik alle diersoorten in 1 week proppen(beetje luxe-probleem,denk ik

Jonas,reu,34 kg
maandag :400 groente+200 runderpens+100 vis
dinsdag :700 kipkarkas+300 rundvlees(kopvlees e.d.)
woensdag :500 eendenek/bout/karkas +300 hertevlees
donderdag:800 kippebout+200 runderorganen+100 vis
vrijdag :400 groente+200 runderpens+100 rundvlees
zaterdag :700 geitenrib+200 lamsgehakt
zondag :800 struisvogelvlees+300 geiterib+ei
maandag :500 eendenek/bout/karkas+200 rundvlees+ei
dinsdag :400 groente+300 runderpens+100 vis
woensdag :600 kipkarkas+300 hertevlees
donderdag:400 groente+200 lamsgehakt+200 lamsrib/geitenek
vrijdag :600 lamsrib/geitenek+100 rundvlees+
200 runderorganen
zaterdag :600 struisvogelvlees+400 runderorganen+ei
zondag :700 geiterib+400 rundvlees
VAYU,gesteriliseerde teef,24 kg
maandag :200 groente+200 runderpens
dinsdag :300 kipkarkas+200 lamsgehakt
woensdag :400 kippebout+200 hertevlees
donderdag:400 zalmkop+100 vis
vrijdag :200 groente+200 runderpens+
100 rundvlees
zaterdag :500 geiterib
zondag :200 struisvogelvlees+200 lamslever
maandag :400 kippebout
dinsdag :200 groente+100 runderpens
woensdag :400 kipkarkas+200 hert
donderdag:200 groente+200 runderorgaan/lamslever+
200 lamsrib/geitenek
vrijdag :400 zalmkop+100 kopvlees
zaterdag :400 struis
zondag :300 geiterib+200 lamsgehakt
Ik heb verder niet echt een rubriek 'overige' of 'tafelrestjes'in het menu opgenomen,dat soort dingen krijgen ze tussendoor wel en is moeilijk apart te berekenen.
Reacties en kritiek welkom!