
Ze krijg het nog niet helemaal, maar ik wil even kijken of dit een goed idee is. Graag jullie kritiek!
ma: Duck Lam&Rijst (Ik wil overschakelen op Carnibest)
di: Duck Lam&Rijst
wo: Duck Lam&Rijst
do: Duck Lam&Rijst
vr: 80gr GF-mix, 300gr vis, ei, gemalen eierschaalpoeder, schep Biogarde toe
za: Duck Lam&Rijst, schepje Biogarde toe
zo: 80gr GF-mix, 300gr vlees, ei, gemalen eierschaalpoeder, schep Biogarde toe
Ik had ergens een schema gevonden over de verhoudingen:
60% rauwe botten met vlees
15% groente
10% orgaanvlees
10% diversen
5% fruit
Dat heb ik een beetje als richtlijn aangehouden.
Ik heb de volgende GF-mix gemaakt:
spinazie (300gr)
witlof (280gr)
sperziebonen (100gr)
wortels (250gr)
komkommer (350gr)
peterselie (30gr)
appel (200gr)
banaan (200gr)
Geen idee of dat goed is, maar het leek me wel gevarieerd. Mis ik nog bepaalde groenten in dr GF-mix?
Ik denk nu alleen dat er wat teveel spinazie inzit, en ik hoorde ook dat je fruit en groente beter apart kan geven...
Ik weet alleen niet precies wat voor een vlees ik moet geven. Ik las dat in kvv relatief veel orgaanvlees zit, dus dan zou ik vooral spiervlees moeten geven? En kan ik dan nog wel pens geven (uit zo'n diepvries-bakje), of is dat niet nodig omdat dat ook al in kvv zit?

Het lijkt me sowieso een goed plan om die 2 dagen vlees te geven dat niet in het kvv zit.
Kleine organen zoals lamsniertjes en kippenmaagjes en -levertjes (en misschien ook een lamshart) durf ik wel te geven zo af en toe....
Zijn zulke dingen een beetje makkelijk te krijgen? We hebben maar een beperkte ruimte in de diepvries, en ik wil niet meteen heel veel inslaan....