Voor mijn gevoel heb ik het juist gedaan.. maar ik zou toch graag even jullie meningen/tips horen

Ze weeg 19 kilo, en zit op 4%
45 % vleesbot
10 % groente
20 % orgaan (waarvan 10% pens)
25% spiervlees
Aanbevolen hoeveelheden per week:
vleesbot: 2394
groente: 532
orgaan : 1064
Spier : 1330
Maandag:
vleesbot: 340 gr
spier: 500 gr
Dinsdag:
vleesbot: 340 gr
orgaan: 180 gr
lever/nier: 100 gr
Woensdag:
vleesbot: 340 gr
spier: 500 gr
1 eitje
Donderdag:
vleesbot: 340 gr
pens: 500 gr
Vrijdag:
vleesbot: 340 gr
orgaan: 180 gr
lever/nier: 100 gr
Zaterdag:
vleesbot: 340 gr
spier: 500 gr
Zondag:
vleesbot: 340 gr
groente: 500 gr
1 eitje
Ik geef iets meer spier dan het menu aangeeft (170 gr per week) dit doe ik, omdat ik op de spierdagen, kippenkarkas bij voer die Erg kaal is.
Dit menu heb ik gisteravond aangepast en twijfel vooral over de groente dag.. ik heb voor 1 groente dag gekozen omdat ik persoonlijk groente toch wel erg belangrijk vind maar de groente uit de blender niet gegeten worden en licht gekookte groente word van gesmuld!!
Maar door tijdnood is het voor mij niet haalbaar om 2/3 x per week groente te gaan staan koken..
Is het wel voedzaam om in 1 x 500 gr te geven? of is het zinloos?
Verder streef ik er altijd na om Minimaal 8 diersoorten per week te geven.
Bij spier varieer ik tussen:
Hert, Lama, Kalkoen, Antiloop, Geit, Paard, Kalf en Schaap.
Orgaan:
Geitenhart, Kippenhart, Runderhart, Lamstestikels, Konijnklokhuis.
Lever/nier:
Geitenniertjes, Konijnenlever, Rundernier of Lamslever.
Waarvan ik rundernier uit nood gekocht heb gekocht, en t liefst Niet geef.
Bot:
Konijnenrugstukken, Kippenkarkas, Eendennekjes, Konijnenkopjes, Parelhoenkarkas/tips.
Vis word hier ook totaal niet gegeten.. heb eerst een tijdje KVV vis zalm of makreel gegeven maar ook dit werd werd met lange tanden gegeten.. bovendien had ze Standaard EXTREEEEEEM diaree ondanks dat ik nog bot bijgaf.. De visdag is nu dus weg en nu wil ik graag visoliecapsules gaan geven.. Mijn vraag.. alleen visoliecapsules.. is dat genoeg?? En hoe vaak per week/perdag moet ik dit dan gaan voeren?
De aantal grammen komen niet tot op de gram overeen met het menu.. ik heb dit meer afgerond omdat ik met het proportioneren ook niet ga zitte knippen en plakken om Precies het juiste gramaantal te krijgen.. een grammetje meer of minder lijkt mij niet erg?
Hoor graag jullie meningen en tips!!!
BVD!
