Voor Misty wil ik dit menu binnenkort ook gaan geven maar dan de voor haar geldende hoeveelheden natuurlijk.
50% bot
20% spiervlees
20% orgaan
10% groente
Week 1:
Ma: 300 gr eendenkarkas en 300 gr visstukken (zalm en kabeljauw)
Di: 300 gr kipkarkas en 210 gr runderhart met groente
Wo: 300 gr konijnkarkas en 300 gr schapen/geitenvlees
Do: 300 gr krokodilkarkas en 210 gr pens met groente
Vr: 300 gr kalkoennekken en 240 gr hertenvlees met groente
Za: 300 gr kippennekken en 210 gr pens met groente
Zo: 300 gr kwartelkarkas en 210 gr lamslever met groente en ei
Week 2:
Ma: 300 gr eendenkarkas en 300 gr runderstrot
Di: 300 gr kipkarkas en 210 gr kippenlever met groente
Wo: 300 gr ganskarkas en 300 gr eenden/kalkoenvlees
Do: 300 gr krokodilkarkas en 210 gr pens met groente
Vr: 300 gr kalkoennekken en 240 gr haasvlies met groente
Za: 300 gr kippennekken en 210 gr pens met groente
Zo: 300 gr kwartelkarkas en 210 gr rundernier met groente en yoghurt
Week 3:
Ma: 300 gr eendenkarkas en 300 gr hertenvlees
Di: 300 gr kipkarkas en 210 gr kalkoenhart met groente
Wo: 300 gr konijnkarkas en 300 gr visstukken (zalm en kabeljauw)
Do: 300 gr krokodilkarkas en 210 gr pens met groente
Vr: 300 gr kalkoennekken en 240 gr schapen/geitenvlees met groente
Za: 300 gr kippennekken en 210 gr pens met groente
Zo: 300 gr kwartelkarkas en 210 gr lamslever met groente en ei
Week 4:
Ma: 300 gr eendenkarkas en 300 gr runderstrot
Di: 300 gr kipkarkas en 210 gr rundernier met groente
Wo: 300 gr fazantkarkas en 300 gr eenden/kalkoenvlees
Do: 300 gr krokodilkarkas en 210 gr pens met groente
Vr: 300 gr kalkoennekken en 240 gr haasvlies met groente
Za: 300 gr kippennekken en 210 gr pens met groente
Zo: 300 gr kwartelkarkas en 210 gr runderhart met groente en yoghurt
Graag reactie/aanvulligen op het menu.
