Ben een poosje bezig geweest met een nieuw menu, heb wat nieuwe inzichten verworven en daar mijn menuutje op gebaseerd. Ik hou de percentages van het prooidier aan, dus 70/10/10/10
Zie hier mijn nieuwe menu:
MAANDAG totaal spiervlees orgaanvlees bot overige
Kippenvlees: 200 200
Kippenlever/kippenmaag: 75 75
Kippennekken: 200 120 80
Overige: 25 25
Dagtotaal 500 320 75 80 25
DINSDAG totaal spiervlees orgaanvlees bot overige
Hertenvlees 230 230
Eendagskuikens 5 x 40g 200 140 20 20 20
Cottage cheese 70 70
Dagtotaal 500 370 20 20 90
WOENSDAG totaal spiervlees orgaanvlees bot overige
Kippenvlees 270 270
Kippennek 200 120 80
Kippenhart/maag 30 30
Dagtotaal 500 390 30 80
DONDERDAG totaal spiervlees orgaanvlees bot overige
Paardenvlees 300 300
Overige 50 50
Konijnkarkas dik bevleesd 150 90 60
(geen dragende delen)
Dagtotaal 500 390 0 60 50
VRIJDAG totaal spiervlees orgaanvlees bot overige
Kwartel (met ingewanden) 500 400 50 50
Dagtotaal 500 400 50 50 0
ZATERDAG totaal spiervlees orgaanvlees bot overige
Vuile pens 250 250
Sardientjes 250 200 25 25
Dagtotaal 500 450 25 25 0
ZONDAG totaal spiervlees orgaanvlees bot overige
Lamshart 150 150
Kippennekken 250 150 100
Overige 50 50
Dagtotaal 450 150 150 100 50
Weektotalen
Werkelijk (in gram) 3450 2470 350 415 215
Werkelijk (in percentage) 98,57 70,57 10,00 11,86 6,14
Richtlijnen (in gram) 3500 2450 350 350 350
Richtlijnen (in percentage) 100 70 10 10 10
Het overige houdt in: kiemen/pitten/zaden/honing/evt kefir/ yoghurt enz
Dit is overigens week 1, week 2 moet ik nog even uitwerken maar die volgt zsm!
Alvast heel erg bedankt voor het advies!