Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid van de kat. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderators: koekje, pearlsofpassion

Gebruikersavatar
Door Kim_S
#3449733
Och, wat een dapper besluit, je weet dat het beter is maar het is zo verdrietig altijd...
Heel veel sterkte :-*
Door aolana
#3449917
- pien - schreef: za 13 aug 2022, 13:54 Ik vond weer wat kotsjes van Snoet net nu het zo goed leek te gaan (behalve genoeg eten dan, het was mondjesmaat met af en toe een uitschieter) dus ik heb weer gebeld en kon 's middags langskomen.
Ze kreeg weer een prik prednison en Mirataz, een transdermale zalf voor in de oorschelp, om de eetlust op te wekken.
Ze was weer afgevallen :-\
Dit is het laatste wat ik probeer, ik ben er niet voor om een dier met kunst- en vliegwerk in leven te houden, ik zie ook ander gedrag van Snoet (de da legde uit dat dat door de prednison kan komen, kan natuurlijk ook door de warmte komen) en ik wil gewoon dat Snoet zich goed voelt en 'Snoet' is.
De zalf werkt heel goed op haar eetlust, ze eet vaker dan twee keer op een dag, als ze nu aankomt en sterker wordt mag ze nog even door.
Volgende week moet ik bellen om een update te geven en eventueel over drie weken weer een nieuwe prik, maar ik moet even kijken hoe ver ik hier mee door wil gaan (ook al zou het gratis zijn).
proberen de wormen te vergiftigen
 Terug naar “Vragen en Problemen gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door