Wij hebben ook getest welke werkten en welke niet, van diegene die we voorheen hadden.. De meesten deden het wel niet..

Verder hebben wij qua anti-aanbak vooral keramieken. Dat vind ik zo'n verbetering tov vroegere teflon oid.
Ook in de wok, een greenpan.
Verder een ijzeren voor vlees aan te braden, die dus ook in de oven kan (komt van Makro, geen merk denk ik) en een gietijzeren stoofpot, zoals Le Creuset, maar de onze is van Ikea. Kwart van de prijs en er zal vast verschil op zitten maar hij doet het eigenlijk prima. En een speciale pan voor pannenkoeken, want om 1 of andere reden lukt dat in de andere pannen gewoon NIET. Terwijl ik dat vroeger op gas wel in de gewone pannen deed.
Wij hebben trouwens een vuur met rondjes waar je potten moeten staan, en dat warmt ook met een cirkeltje. Bij het meeste wat je klaarmaakt merk je daar niet veel van, maar soms wel. En dan stoort het meteen erg. Plus dat sommige potten en pannen te groot zijn en dan moet je steeds draaien, en opletten dat je pan niet op de besturing staat of hij gaat uit of hoger oid....
Als er hier in de toekomst een nieuw komt is het zeker en vast eentje met zone's die zelf waarnemen hoe groot je pot is.
Hier gaat ie wel uit als er wat overkookt, maar niet het hele systeem en er is geen alarm. Je kan het gewoon droogmaken en verder koken.. En das nodig, want dat gebeurt hier erg vaak..
