Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Lizzy schreef:Pasta met saus uit een zakDa’s ook errug lekker... alleen wel met geraspte kaas ....
CindyMayella schreef: ↑ma 08 mar 2021, 17:38 Da’s ook errug lekker... alleen wel met geraspte kaas ....Ik weet niet, ik twijfel . Ja, veel Parmezaanse erover!
Lizzy schreef:[quote=CindyMayella post_id=3421194 time=<a href="tel:1615221511" data-original-title="" title="">1615221511</a> user_id=14918]Ik weet niet, ik twijfel . Ja, veel Parmezaanse erover![/quote]
Da’s ook errug lekker... alleen wel met geraspte kaas ....
src_esther schreef: ↑do 11 mar 2021, 19:43 Wat voor pannen gebruiken jullie eigenlijk om te bakken?Ik heb een gietijzeren koekepan van Staub. Geemailleerd gietijzer.
Ik vermeed antiaanbakpannen altijd al en nu helemaal: https://www.npostart.nl/keuringsdienst- ... KN_1725002
Mijn favoriete koekenpannen zijnde stalen pannen van De Buyer, dan de RVS exemplaren van Demeyere, gietijzer van Le Creuset gevolgd door een keramiek(?)pan van BK. Welke ik gebruik is afhankelijk van het te bereiden ingrediënt/gerecht.
Enige antiaanbak dat ik heb is een antiaanbak-bakplaat maar daar leg ik dus altijd If-you-care-bakpapier of een siliconenmatje in.
Lizzy schreef: ↑do 11 mar 2021, 17:44 Gisteren heeeerlijke bio eikenbladsla (knispervers, echt te gek) met doperwtjes en een paar aardappeltjes. Met knoflooksaus. En voor Leo dooie gerookte makreel.OH, dat van vandaag klinkt heeeeerlijk. Los van de vega gehaktballen dan...
Vandaag gekookte aardappel met bietjes, de rest van de eikenbladsla en vega gehacktballetjes. En knoflooksaus (waarin ik tegenwoordig dan meer yoghurt als mayonaise doe).
src_esther schreef: ↑do 11 mar 2021, 19:43 Wat voor pannen gebruiken jullie eigenlijk om te bakken?Wij hebben alleen nog maar keramiek anti-aanbakpannen. Vind ik zo'n heerlijke uitvinding!
Ik vermeed antiaanbakpannen altijd al en nu helemaal: https://www.npostart.nl/keuringsdienst- ... KN_1725002
Mijn favoriete koekenpannen zijnde stalen pannen van De Buyer, dan de RVS exemplaren van Demeyere, gietijzer van Le Creuset gevolgd door een keramiek(?)pan van BK. Welke ik gebruik is afhankelijk van het te bereiden ingrediënt/gerecht.
Enige antiaanbak dat ik heb is een antiaanbak-bakplaat maar daar leg ik dus altijd If-you-care-bakpapier of een siliconenmatje in.
src_esther schreef: ↑do 11 mar 2021, 19:43 Wat voor pannen gebruiken jullie eigenlijk om te bakken?Ik heb een Le Creuset, emaille van binnen. Ideaal ding voor van alles en nog wat. Heb ik echt al 100 jaar. En verder heb ik een wok + koekenpan met keramiek. Heb deze met AH zegeltjes gekocht.
Ik vermeed antiaanbakpannen altijd al en nu helemaal: https://www.npostart.nl/keuringsdienst- ... KN_1725002
Mijn favoriete koekenpannen zijnde stalen pannen van De Buyer, dan de RVS exemplaren van Demeyere, gietijzer van Le Creuset gevolgd door een keramiek(?)pan van BK. Welke ik gebruik is afhankelijk van het te bereiden ingrediënt/gerecht.
Enige antiaanbak dat ik heb is een antiaanbak-bakplaat maar daar leg ik dus altijd If-you-care-bakpapier of een siliconenmatje in.
src_esther schreef: ↑do 11 mar 2021, 19:43 Wat voor pannen gebruiken jullie eigenlijk om te bakken?Ik heb enkel nog roestvrijstalen (koeken)pannen van Demeyere.
Ik vermeed antiaanbakpannen altijd al en nu helemaal: https://www.npostart.nl/keuringsdienst- ... KN_1725002
Mijn favoriete koekenpannen zijnde stalen pannen van De Buyer, dan de RVS exemplaren van Demeyere, gietijzer van Le Creuset gevolgd door een keramiek(?)pan van BK. Welke ik gebruik is afhankelijk van het te bereiden ingrediënt/gerecht.
Enige antiaanbak dat ik heb is een antiaanbak-bakplaat maar daar leg ik dus altijd If-you-care-bakpapier of een siliconenmatje in.