Lekker!
En naar de biologische uit zo'n kartonnen pakje van de AH. Wat op zich niet heel raar is, want die kocht ik dan maar altijd, omdat die het meest smaakte naar mijn zelfgemaakte. Maar die van mij is minder waterig.
Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
koekje schreef:Lekker!Mmmm, klinkt goed (vooral dat minder waterig spreekt me erg aan).
En naar de biologische uit zo'n kartonnen pakje van de AH. Wat op zich niet heel raar is, want die kocht ik dan maar altijd, omdat die het meest smaakte naar mijn zelfgemaakte. Maar die van mij is minder waterig.
Kaela schreef:Ik ben voor het eerst aan slowcooking. In de oven, kip met citroen en knoflook. Was eigenlijk voor gister, als mijn moeder de hond zou komen halen. Maar in plaats daarvan hebben we de hond weggebracht en schuif ik nu pas de kip de oven in. Dus dat wordt niet al te vroeg eten.Oeps, die moet nog wel even, die kip!
Verder eten we gebakken krieltjes en sla en meneer een vegaburger.
Lizzy schreef:Oeps, die moet nog wel even, die kip!Naaaah, mijn oven is niet zo geschikt voor dit soort dingen. Na 1,5 uur waren de citroen en knoflook al verbrandt... Terwijl ik ipv 120 graden na een kwartier al terug naar 100 graden heb gedraaid.
dinky89 schreef:Stokbrood met kruidenboter, maïskolf van de bbq en tomahawk steak van de bbqWow
Kaela schreef:Naaaah, mijn oven is niet zo geschikt voor dit soort dingen. Na 1,5 uur waren de citroen en knoflook al verbrandt... Terwijl ik ipv 120 graden na een kwartier al terug naar 100 graden heb gedraaid.Heb je de hete lucht functie of boven en onder warmte gebruikt?
Ik laat het nog even pruttelen terwijl de oven afkoelt en dan maar zien of de kip wel gaar is. Even aardappeltjes erbij bakken en hoppa, we kunnen eten.
Vraagje over de slowcook pannen. Krijg je daarin met kip bijv wel een krokant vel? Of wordt dan alles zacht?
baileys schreef:20190609_194223.jpgKan slechter !
Tomahawk van de bbq met bijpassend bier.