

Dus als eerste lams long.
1 kilo long nog half bevroren aan de slag maar



Reepjes knippen, het besten is een scherpen schaar helaas is die van mij redelijk bot


De bevroren delen kun je heel gemakkelijk snijden:

Na een tijdje knippen en snijden:

En dan de droger in:

Hier komt nog de tussen fase

1 kilo er in komt er zo weer uit:

Het gewicht is ook een beetje verandert:

En zo gaat het de kast in 8)

Aangezien ik nog 4 kilo long heb liggen zal ik ook nog foto's maken van hoe ik het in de droger doe en het in van die kleine stukjes krijg

Er ligt nu een kilo eenden nekken in, ze zitten er nu denk ik een uur of 5 in:


Als het klaar is zal ik ze wegen en op de foto zetten

Veder komt er nog aan:
- runderpens
- konijnen oren
- kippen nekken
- kippen staartjes
- verschillende soorten spiervlees
- vis ( sardientjes en nog wat anderen soorten die mijn vriend verkoopt, alleen weet ik daar de Nederlandse naam niet van

Edit: foto's toegevoegd