Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door Nadia
#2940180
Fout geschreven. Tiroler gröstl.
Gebakken aardappelen met spekjes en spiegelei en kruiden. Bij deze deluxe versie gaan er extra stukjes braadworst, champies door en prei.
Ff googlen op plaatjes.
Op wintersport een zeer populair gerecht.
Laatst gewijzigd door Nadia op do 12 jun 2014, 23:34, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Door pike
#2941065
Vandaag hadden we gebakken wilde zalm op vel, een salade van allemaal restjes (bosui, puntpaprika, chinese kool, appel, druiven, radijsjes) en een salade van rucola, komkommer en bosbessen.
Door - pien -
#2941074
[quote="pike"]
Vandaag hadden we gebakken wilde zalm op vel, een salade van allemaal restjes (bosui, puntpaprika, chinese kool, appel, druiven, radijsjes) en een salade van rucola, komkommer en bosbessen.
[/quote]
:dribble:
[quote="pienke"]
Gister hadden we friet  :D
Vandaag aardappelgratin (als ik zin heb, ben een beetje ziek) met broccoli en een biologisch vleesje
[/quote]

Wéér friet gister, met broccoli en een vleesje...aardappelgratin had naar verhouding te veel aardappels en te weinig vocht en was na 1½ uur nog niet gaar *leermomentje*
Dus de schotel weer in de oven gezet met wat meer melk en zout, en toen was ie wel gaar.
Die eten we morgen, nog even wat erbij verzinnen...

Vanavond kip Madras (pakje uit de voorvraatkast, moest op) met salade van komkommer/wortel/ui/radijs met een Indiase dressing en geroosterde sesamzaadjes  :)
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door