We hadden wat groentes over uit de TGTG box van de Lidl die ergens in moesten. Het is pasta met een saus uit de slowcooker met schenkel geworden, erg lekker!
2 schenkels met veel vlees
4 paprika’s
1 aubergine
8 tenen knoflook
Een half uitje - was over
Komijn, gerookt paprika en koriander poeder 2 volle theelepels denk ik
1 theelepel kaneel
2 rode pepertjes
2 rundbouillion blokjes
Blikje tomaatblokjes
Flinke scheut rode wijn - er zat nog wat in de fles denk iets van 1,5 a 2 glazen
Op de aubergine na alles in de slowcooker op low. Na 4 uur de aubergine in blokjes erbij en nog 4 uur laten pruttelen. Pasta koken, wij hadden van die buisjes ben even krijt hoe ze heten… en nog wat geraspte kaas erover. Echt heerlijk
We aten het met een salade van gestoomde broccoli met uitgebakken spekjes en een dressing van citroensap, joghurt, mayonaise, wat honing en zout en peper. Ook erg lekker
