
Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
- pien - schreef: ↑zo 20 dec 2020, 13:34 Wijn is heerlijk! Vet geeft/draagt smaak!Ik gebruik voor de paddenstoelenrisotto groentenbouillon om het vegetarische te houden en vind dat eigenlijk een prima vervanging van kippenbouillon. Nog beter vind ik Vitam Eekhoorntjesbrood bouillon maar daar is nauwelijks aan te komen. Mijn 'geheime' ingrediënt is overigens gemalen foelie.
Meneer had hier laatst weer van die zálige risotto gemaakt, dus ik zei 'hoe flik je dat elke keer weer?'
'Kippenbouillon'![]()
Jij gebruikt groentenbouillon?
-Annemarie- schreef: ↑wo 23 dec 2020, 12:27 Gister gevulde portobello met een bak sla.Potverdikke, we hebben geen gasfornuis.
Vanavond waarschijnlijk pasta.
We hebben sinds kort een leuk nieuw apparaat voor op de gaskookplaat. Omdat we regelmatig zelf flammkuchen of een pizza maken, en daar niet altijd de bbq voor aan willen steken. Je kunt er ook mee warm roken en verder gebruiken zoals een gewone oven. Alleen kan deze veel heter gestookt worden dan een elektrische oven. Op 350 graden is je pizza op de pizzasteen super krokant!
https://fairenheit.com/
Ook als airfryer te gebruiken, en die hadden we nog niet.![]()
pearlsofpassion schreef: ↑wo 23 dec 2020, 17:35 Potverdikke, we hebben geen gasfornuis.Wij wilden eerst ook van het gas af in de bijkeuken, maar toen deze langs kwam hebben we het toch maar zo gelaten.
Onze oven gaat maar tot 265,en das toch te weinig voor een mooie pizza.![]()