koekje schreef: Ik heb nu ook ineens zomaar zin in kabouterhoedjes. maar dan met zonder pus uiteraard.ik ook maar wel met pus

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
koekje schreef: Ik heb nu ook ineens zomaar zin in kabouterhoedjes. maar dan met zonder pus uiteraard.ik ook maar wel met pus
koekje schreef: Ik heb nu ook ineens zomaar zin in kabouterhoedjes. maar dan met zonder pus uiteraard.Nou, dat niet. Maar wel in kaassoufflé's.
K&D schreef: Schuimen jullie dan heel het Lidl-land af voor smeerkaas?Nee joh, als het er toevallig ligt neem ik 2 verpakkingen mee, kan ik weer even vooruit. Ook lekker om door je spinazie te smelten en dan over je pasta te gooien.![]()
![]()
Angelique schreef: Nee joh, als het er toevallig ligt neem ik 2 verpakkingen mee, kan ik weer even vooruit. Ook lekker om door je spinazie te smelten en dan over je pasta te gooien.o dat klinkt goed![]()
*Dorothea* schreef: o dat klinkt goedIs het ook en dan heeft het dus ook nog een hoog luie wijvengehalte
Angelique schreef: Is het ook en dan heeft het dus ook nog een hoog luie wijvengehaltedoe je er verder nog wat door?![]()
Angelique schreef: Is het ook en dan heeft het dus ook nog een hoog luie wijvengehaltelekker en lui, win win dus!![]()
*Dorothea* schreef: doe je er verder nog wat door?Zelfde principe. Je krijgt gewoon een dunnig kaassausje. Klodder door je spinazierisotto is ook lekker
ik doe meestal boursin door de spinazie smelten, maar dan doe ik er ook nog spekjes en champignons door...
K&D schreef: En de scharen van de Ikea, die gekleurde in 3 maten...Ik zeg: de blauwe scharen van Ikea, daar knip ik al het barfspul mee![]()
Alba schreef: De Lidl smeerkaas is idd echt heel lekker. Als redelijke vervanger is die van de AH Basic ook best binnen te houden (grootverbruiker smeerkaas de laatste tijd).Ha ha, ja die Basic smeerkaas vind ik ook lekker, de knäckebröd ook trouwens. Die heb ik op voorraad op mijn werk.
Vuilniszakjes van de Lidl zijn veruit de beste. Hoewel die van de Wibra ook goed zijn (mag de Wibra meedoen in dit topic?).