Anne in Duitsland schreef: Zou het helpen als je de zalmruggen eerst platslaat met een vleeshamer (je weet wel, die met zo'n geribbeld vlak zodat ie niet uitglijdt op de glibberige zalm)?Volgende week ga ik weer nieuwe zalmlijven halen , dan kan ik het eens proberen .![]()
Zo'n hamer heb ik in ieder geval in huis

saskia37 schreef: Hoe ging het malen van een geitje en was dat een geitje van spinxlover?Op pagina 11, eerste post lees je het antwoord

pike schreef: Even tussendoor. Wanneer in de gebruiksaanwijzing staat dat de machine na 20 minuten een bepaalde tijd moet stilstaan om af te koelen, dan is die 20 minuten draaien gebaseerd op het vermalen van vlees. Want voor bot malen wordt hij niet verkocht. Als je bot vermaalt moet hij harder werken en zal hij sneller warm draaien, dus zal je eerder moeten pauzeren lijkt mij toe.Dat is begrijpelijk. Het is een vleesmolen , geen bot vermaler,maarja wij fanatieke barfers proppen er natuurlijk weer vanalles doorheen wat eigenlijk niet kan![]()

flin schreef: kun je de molen openschroeven?Goede vraag.
ik bedoel: kun je t raderwerk vanbinnen showen?
of is de body dichtgeseald?
Heb ik helemaal niet naar gekeken.
Check ik morgen effe
