stephanier1988 schreef:
bedankt voor je reactie!
ja inderdaad tijdje geleden had ik ook rodi en deed het in een boterham zakje en in mijn jas na een tijdje zat het helemaal vast geplakt onder mijn nagels
en ik dacht inderdaad ookal dat rookworst varkensvlees was en vettig
ik ga tog maar zelf vlees drogen en kleine stukjes van maken
Jaren gelden gebruikte ik al rodiworst tijdens de training. Zonder smurrie!

Ik snee een rodiworst in één-hap-slik-weg stukjes en deed dat even in de oven op een lage stand. Het droogt dan een beetje -- igg de buitenkant. Ik verdeelde dit in porties die ik per keer nodig had en vroor die in.
Meestal snee en droogde ik er ook ministukjes lever en hart bij en mengde de hele boel door door elkaar voor invriezen. Niet teveel, anders van je orgaan in het menu afhalen!
Uurtje voor de training zakje uit de vriezer en ik had model volgers tijdens de les
