Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door cj
#3181996
Meneer CJ had een vrije interpretatie gegeven aan het recept van de biokip. Er zat serieus een halve tuin tijm bij. De vogel smaakte droog en of die 10 jaar in het bos had gelopen. Omdat die zo groot was, geen groente en andere dingen erbij.
-1- ik hou niet van bulten vlees, gevogelte, vis
-2- ik hou van groente, waar was die?
-3- door de wijn viel die in slaap en aangezien de meur in de keuken niet te harden was, heb ik maar schoongemaakt. (Vrede op aarde)
#3182022
cj schreef:Meneer CJ had een vrije interpretatie gegeven aan het recept van de biokip. Er zat serieus een halve tuin tijm bij. De vogel smaakte droog en of die 10 jaar in het bos had gelopen. Omdat die zo groot was, geen groente en andere dingen erbij.
-1- ik hou niet van bulten vlees, gevogelte, vis
-2- ik hou van groente, waar was die?
-3- door de wijn viel die in slaap en aangezien de meur in de keuken niet te harden was, heb ik maar schoongemaakt. (Vrede op aarde)
Oh sorry hoor, ik moest gewoon hardop lachen.

Wij hebben hier een hele goede afspraak, ik kook punt.
Mijn meneer heeft ooit, lang geleden, een pan rijst naar zijn bakkes gesmeten gekregen, daarna hebben wij die afspraak gemaakt. Na 12 jaar zijn we beide nog steeds tevreden.....
Door Mowgli
#3182134
Ons tweede kerstdag menu: falafel met alles erop en eraan en versgebakken appeltaart toe.
Ik weet niet wat het is dit jaar met ons kersteten, maar op de een of andere manier gaat echt alles mis:
- op kerstavond is onze raclette (of gourmet met grilmogelijkheid) in de hens gevlogen (ok, het verwarmingselement)
- op eerste kerstdag liet mijn schoonmoeder de rode kool aanbranden
-voor ons tweede kerstdagmenu heb ik vergeten de kikkererwten voor de falafel in de week te zetten, dus daarom gisteren pasta gegeten.

En vandaag zet ik bijna de oven in de fik, omdat ik de aubergine voor de baba ganoush onder de gil had liggen en het bakpapier ineens in de hens stond. Nouja, geen probleem, de aubergine moet een rooksmaak hebben :biggrin2: Kort gewacht tot de grote vlammen weg waren en toen de plaat met de aubergine uit de oven gehaald en op het balkon gezet.
Toen we bijna konden eten en ik de pide in de oven wilde stoppen, zag ik tot mijn schrijk dat deze verschimmeld was. Gelukkig zit er aan het eind van de straat een dönertent, dus is mijn Schatzi daar snel voor veel geld een nieuwe pide gaan halen.
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door