Het is een variant van ropa vieja
800 gr rundvlees om te sudderen wat je wilt (grote stukken of aan een stuk)
2 groene paprika's ( ik gebruik ook andere kleuren en 3 meer groenten
![biggrin2 :biggrin2:](./images/smilies/biggrin2.gif)
)
1 ui
2 teentjes knoflook
1 jalapeno peper ( ik gebruik 2, moet je wel uitkijken tijdens aanbraden dat je dat niet inademt)
120 gr boullion
120 gr passata
2 el limoensap
1/2 tl komijn gemalen
1 laurierblad
1 tl oregano
1 tl tijm
( of naar smaak meer of minder)
Zout
En evt verse koriander ter garnering
Ui en knoflook en jalapeno fijjnsnipperen, en aanbraden in pan met ghee ( of wat je wil)
Paprika in stukken snijden
Vlees in pan leggen, paprika's eromheen. Kruiden erbij. Limoensap erover. Boullion erbij.
Dan de ui, knoflook en jalapeno over vlees.
Zout erover en dan de pasata eroverheen
4-6 uur op high, of 10 op low.
( in oven 4-6 uur Op 150, maar dan had ik dus het probleem dat het vocht te veel verdampte en dus ging aanbranden als ik niet oplette)
vlees eruit en in draadjes trekken en dan weer vermengen