Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door Siberienne
#3435889
Lizzy schreef: ma 06 dec 2021, 15:48 Dat vond ik voor corona al raar ;D ;D ;D
+1…


Is ook niet raar dat de man nu geen lange-termijn visie heeft. Die heeft hij nooit gehad toch? Was een vies woord. Ik citeer even ‘visie is als een olifant die het zicht belemmert’
Gebruikersavatar
Door Kaio
#3435931
Siberienne schreef:
+1…


Is ook niet raar dat de man nu geen lange-termijn visie heeft. Die heeft hij nooit gehad toch? Was een vies woord. Ik citeer even ‘visie is als een olifant die het zicht belemmert’
Zijn citaat ? :o Nou ja in de politiek kun je die ook maar beter niet hebben, hoef je er ook geen verantwoordelijkheid voor te voelen toch?
Gebruikersavatar
Door dinky89
#3435933
Kaio schreef: di 07 dec 2021, 15:14 Zijn citaat ? :o Nou ja in de politiek kun je die ook maar beter niet hebben, hoef je er ook geen verantwoordelijkheid voor te voelen toch?
Oh, maar onze Mark heeft altijd last van zijn geheugen wanneer hij ergens voor verantwoordelijk wordt gehouden. Dan heeft hij er geen actieve herinneringen aan ::)
Vervolgens lacht hij vriendelijk en gaan ze gewoon weer op dezelfde voet verder ::)
Door Lizzy
#3435936
dinky89 schreef: di 07 dec 2021, 15:20 Oh, maar onze Mark heeft altijd last van zijn geheugen wanneer hij ergens voor verantwoordelijk wordt gehouden. Dan heeft hij er geen actieve herinneringen aan ::)
Vervolgens lacht hij vriendelijk en gaan ze gewoon weer op dezelfde voet verder ::)
Maar ja, hij komt daar al jaren mee weg. De Nederlanders stemmen weer massaal op hem. Dus nou ja, zijn tactiek werkt.
Door yazzie
#3435945
Ja, ik snap daar ook werkelijk helemaal niks van. Hopelijk de laatste keer... Denk en hoop dat de huidige coalitieonderhandelingen langer duren dan Rutte IV met parlementaire onderzoeken naar de gasboringen in Groningen, de toeslagenaffaire en het gevoerde beleid omtrent corona. Zal mij benieuwen waarop en wanneer het gaat vallen en hoe Nederland dan gaat stemmen.
Gebruikersavatar
Door dinky89
#3435947
yazzie schreef: di 07 dec 2021, 17:34 Ja, ik snap daar ook werkelijk helemaal niks van. Hopelijk de laatste keer... Denk en hoop dat de huidige coalitieonderhandelingen langer duren dan Rutte IV met parlementaire onderzoeken naar de gasboringen in Groningen, de toeslagenaffaire en het gevoerde beleid omtrent corona. Zal mij benieuwen waarop en wanneer het gaat vallen en hoe Nederland dan gaat stemmen.
Nou, ik reken nergens op. In de peilingen staat Rutte op evenveel zetels als tijdens verkiezingen. Dit terwijl CDA en D66 zetels verliezen. Beoogde coalitie heeft daardoor in de peilingen nog maar 68 zetels.

Wat je wel steeds wat meer hoort is dat de tijd van crisis nu voorbij moet zijn qua corona en het tijd is voor langere termijn plannen. Plannen hoe we hier in toekomst mee om willen gaan ipv de steeds wisselende pakketten aan maatregelen.....
Door Siberienne
#3435953
Wij zijn ook erg hoopvol over de nieuwe Noorse regering.... :-X op een of andere manier geeft de minister van financiën niet de indruk erg met milieu enzo begaan te zijn...
C4B7BA19-A2CF-42A5-A615-FFE48B20B2AC.jpeg
C4B7BA19-A2CF-42A5-A615-FFE48B20B2AC.jpeg (212.88 KiB) 204 keer bekeken
Gebruikersavatar
Door Ina
#3435955
Siberienne schreef: di 07 dec 2021, 19:50 Wij zijn ook erg hoopvol over de nieuwe Noorse regering.... :-X op een of andere manier geeft de minister van financiën niet de indruk erg met milieu enzo begaan te zijn...

C4B7BA19-A2CF-42A5-A615-FFE48B20B2AC.jpeg
Ja zeg.....die heeft toevallig wel een EcoBlue dieselmotor .... dus hartstikke goed over nagedacht door die meneer van financiën ::)

(moest ik even zoeken hoor, zag een auto die ik niet kende dus heb even gegoegeld ;) )
Door Siberienne
#3435956
Ina schreef: di 07 dec 2021, 20:26 Ja zeg.....die heeft toevallig wel een EcoBlue dieselmotor .... dus hartstikke goed over nagedacht door die meneer van financiën ::)

(moest ik even zoeken hoor, zag een auto die ik niet kende dus heb even gegoegeld ;) )

;D ;D ;D Ecoblue, zo heet de kleur van de walm die er achter uit komt?
Gebruikersavatar
Door Ina
#3435962
Ronald schreef: di 07 dec 2021, 20:55 Zoiets ja. Maar de kentekenplaat is dan wel weer groen...
;D ;D ;D

We lachen er om, maar eigenlijk is het triest, je zou je toch iets meer bewust mogen zijn van wat je uitstraalt als je op zo'n positie zit.

Daar doet Rutte het dan wel weer goed mee......die fietst :biggrin2:
Door Djeena
#3435966
Afgelopen maandag was ik met een vriendin bij de Intratuin. Het was niet zo heel druk maar omdat zij haar 13 weken oude Weimaraner pup op een kleedje in de winkelwagen had, kwam zo ongeveer iedereen naar ons toe om haar te aaien.
Ik realiseerde mij dat de angst voor corona een onderdeel van mijn systeem is geworden. Al die mensen zo dichtbij. Weliswaar met mondkapje, maar toch. 'Vroeger' ging ik ergens onbevangen naartoe. Dat is voorbij, ik hoop dat het ooit nog terugkomt :-[ . Hoe gaan jullie daarmee om?

Het komt ook omdat ik met AZ gevaccineerd ben. 3 mensen die ik goed ken, ook met AZ gevaccineerd, zijn besmet geraakt met corona en zijn echt behoorlijk ziek.
Ik had mijn twijfels over de booster maar nadat ik dit hoorde ben ik toch wel overtuigd deze te nemen.

Enne, de Weimaraner pup? Om op te vreten :D Het beestje is nog maar heel jong maar heeft al tijden diarree. Ik heb gezegd dat ze over moet gaan op BARF.
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door